Wij zijn HEVEN. Een assemblage aan getalenteerde expertise-generalisten. Ieder lid van het HEVEN team bezit een brede waaier aan talenten, aangevuld met specifieke expertises.

We helpen kmo's groeien en optimaliseren. HEVEN schijnt het licht en geeft mee richting aan uw zaak, zodat uw kmo of vzw nieuwe wateren kan verkennen.

Onze missie

Wij helpen de risico's te beperken en data slimmer te utiliseren

Een verheven werking, dat willen wij mogelijk maken. Dit door optimalisatie en de automatisering van data en bedrijfsprocessen.

Een traject bij HEVEN start steeds met het in kaart brengen van de huidige processen in flows. Flows zijn visuele voorstellingen van hoe uw zaak in elkaar zit, welke data daarbij belangrijk is, welke ICT-tools en software erbij komt kijken, etc.

Wij schijnen licht op uw zaak, brengen valkuilen én opportuniteiten in kaart. HEVEN consulting geeft richting. Wat kan beter, sneller, veiliger, voordeliger, ... en hoe kunnen we dat bereiken.

Het uiteindelijke resultaat moet niet alleen het werk stroomlijnen, maar ook gewoon leuker maken en meer op maat van een individu.

Vriendelijke Groeten

Margot Gommers
Captain & zaakvoerder HEVEN
--
Visuele communicator
& Privacy activist

👉 Interesse in een traject of een specifieke dienst? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvend introductiegesprek met één van onze specialisten.

Hoe gaan wij te werk?

ons proces

HEVEN werkt met vaste trajecten, een vast proces gekoppeld aan vaste formules. Zo weet u steeds op voorhand waar u aan toe bent. Wij bieden klanten na afloop van het traject de mogelijkheid tot het nemen van een membership. Dit membership of partnersChAp geeft uw bedrijf of organisatie toegang tot al onze applicaties, dienstverlening en na-trajecten met een ledenvoordeel (tot 30% korting!).

Stap 1. Neem contact op

In een vrijblijvend introductiegesprek bespreken we de verwachtingen, doelen en stellen wij kort HEVEN voor. We bespreken onze diensten, geven al wat tips mee en bezorgen een projectvoorstel dat tegemoet komt aan uw noden.

01

Stap 2. Research & audit

We brengen voor u in kaart welke data aanwezig is, wat daarmee gebeurt (flows & acties), waar deze data wordt opgeslagen en hoe deze is beveiligd. HEVEN stelt een rapport samen voor u en een actieplan.

02

Stap 3. Actieplan implementeren

Na stap 2 kan u zelf beginnen met uitvoeren of beslissen om te beroepen op onze implementatiediensten. Wij bepalen dan samen met u de prioriteiten, de aanpak en gaan aan de slag om actie- en verbeterpunten te implementeren.

03

Stap 4. Monitoring & ontwikkeling

Na afronding van een traject kan u HEVEN member worden. HEVEN members of partners volgen wij actief op, ook na afronding van het traject. U kan blijvend bij ons terecht voor advies, met vragen, voor verdere ontwikkeling en updates.

04
MEER OVER ONZE DIENSTEN

Empowering & Future proofing

HEVEN voorziet advies, implementatie-trajecten (ICT, privacy & beveiliging) en ontwikkeling/ontwerp. Wij richten ons specifiek tot de Vlaamse kmo en vzw. HEVEN geeft mee richting aan uw zaak. Wij delen de beste praktijken en inzichten om processen en systemen te verbeteren, én de kosten van de bedrijfswerking te verminderen.

Wij geloven dat werken met oog op de toekomst (lang termijn visie) en op het menselijk aspect (bottom-up/user experience), ieder ten goede komt. Centraal staat onze persoonlijke en betrokken aanpak als technisch-juridische partner voor uw bedrijf/organisatie.

Geen spam. Maximum 6 mails per jaar. Schrijf u op elk moment weer uit. Lees onze privacy policy.